Specialist in nek- schouderklachten en lagerug klachten.

Fysiotherapie Schiphol is gespecialiseerd in nek-schouderklachten en in lage rug klachten. Deze twee blessures komen we het meeste tegen, zowel bij medewerkers die beeldscherm werk doen als medewerkers die fysiek flink aan de bak moeten.

We trainen je in het analyseren van jouw blessure; hoe is het gekomen en wat kun je er aan doen. Wat kun je zelf doen en wat kun je van ons verwachten.

Hoe is de kwaliteit van de fysiotherapie gewaarborgd?

De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd en mag dus niet zomaar door iedereen worden gebruikt. Wie de officiële studie fysiotherapie heeft afgerond, en staat ingeschreven in het wettelijke BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg), mag zelfstandig patiënten behandelen als fysiotherapeut.

De registerfysiotherapeut: zekerheid over kwaliteit

Vanuit de beroepsorganisatie, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), wordt een actief beleid gevoerd om de kwaliteit van fysiotherapie verder te verhogen. Daarbij kunt u denken aan gedragsregels, richtlijnen voor behandelingen, een wettelijke klachtenprocedure en wetenschappelijk onderzoek.

Bron: www.kngf.nl

Vragen? Neem contact met ons op!