Gunilla Boomsma

  • Diëtist
  • Sportdiëtist

In 1998 heb ik mijn diploma Voeding & Diëtetiek behaald. Direct daarna heb ik de opleiding tot sportdiëtiste van het NOC*NSF succesvol afgerond. De interesse in voeding en sportvoeding in het bijzonder is ontstaan tijdens mijn tijd als topsporter.

Op maandag ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Schiphol, de overige dagen werk ik in mijn praktijk in Haarlem en bij voetbalclub AZ.

Voeding is één van de fundamentele levensbehoeften van de mens. Als (sport)diëtist begeleid ik jou bij het samenstellen van een goede voeding of een gepast dieet. Dit gebeurt altijd in overleg. In een eerste consult wordt je eet – en leefpatroon, je klachten, eventuele laboratoriumgegevens en je voedingstoestand in kaart gebracht. Vervolgens wordt het persoonlijk advies ontwikkeld. In dit advies wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw wensen.

Dietist

Als diëtist geef ik paramedische adviezen o.a. dieetadviezen bij; te hoog cholesterol, maag-darmklachten, intoleranties/ allergieën, overgewicht, ondergewicht en hoge bloeddruk.

Sportdietist

Een goede voeding helpt je beter te presteren en zorgt voor een sneller herstel. Als sportdiëtist ben ik gespecialiseerd in voeding bij (top)sport. Iedere sport stelt andere voedingseisen. Mede daarom zijn je trainingsschema, de duur en de intensiteit van de trainingen en de tijden waarop getraind wordt bepalend voor het advies. Naast individuele adviezen geef ik tevens voedingsvoorlichting.

Email: info@boomsmasportdietist.nl

Vragen? Neem contact met ons op!